maanantai 2. toukokuuta 2011

urakkaviikko

5-6 LUOKAN TEHTÄVÄT VIIKOLLE 20
! Jokaisen on huomioitava ajankäytössään, että osallistumme torstaina 5.5. Selvästi Paras-tapahtumaan! Näin torstaina on pari tuntia vähemmän työskentelyaikaa. Itsenäisen työskentelyn viikon kaikkien tehtävien tulee olla suoritettu tai valmiina ti 10.5.
KUVATAIDE:
* Tee oma osuutesi Taistelevat metsot-yhteisponnistuksesta
* Piirrä A4-sarjakuva, jossa on vähintään neljä ruutua. Sarjakuvassasi tulee olla opettavainen sanoma ja sisällön kaikilta osin kouluun soveltuvaa. Väritä sarjakuvasi, jos se käyttämääsi tyyliin sopii. Keksi sarjakuvallesi tarina, omat hahmot. Voit käyttää jotakin olemassa olevaa sarjakuvatyyliä, esim mangaa, sanomalehtisarjakuvaa, marvelin supersankarityyliä tai vaikka toteuttaa omaa tyyliäsi.
* Bonus: Opettajalta ohjeistus
ÄIDINKIELI
*5. lk. oppik. s. 124-127 harj. kirja s. 74-76 lue ja tee tehtävät. Kirjoita elokuva-arvostelu jostakin katsomastasi elokuvasta tai katso joku uusi elokuva ja arvostele se. Ohjeita s. 127.
*6. lk. oppik. s. 120-123 harj. kirja s. 76-79 lue ja tee tehtävät.
HISTORIA
* Esittele opettajalle Bysantti-käsitekarttasi.
*Kirjoita kpl 28 perusteella vihkoosi profeetta Muhammedin elämäntarina. Esittele islamin uskon viisi peruspilaria. Kirjoita myös islamin vaikutuksesta Eurooppaan 700-luvulta 1500 luvulle.
*Bonus: Ota selvää, mikä on arabeski. Suunnittele ja piirrä oma arabeski.
MATEMATIIKKA
*5 lk. s. 84-89 kaikki tehtävät + mökit. Valmistautuminen ma 9.5. kokeeseen
*6 lk. s. 80-83 kaikki tehtävät. Valmistautuminen ma 9.5. kokeeseen
BIOLOGIA & MAANTIETO
*Maanantaina välikoe. Lue ja tee tehtävät lopuista Eurooppaa käsittelevistä kappaleista
FYKE
*Koe keskiviikkona. Paras mahdollinen valmistautuminen kokeeseen. Kysy ajoissa, jos kokeen asioissa on jotakin vaikeaa tai epäselvää
USKONTO
*Tee yhdessä parin kanssa A3-kokoinen juliste, jolla vertailette Katolista ja Ortodoksista kirkkoa monipuolisesti. Miettikää yhdessä, mitä asioita kannattaa vertailla. Käyttäkää muitakin lähteitä kuin pelkkää oppikirjaa. Piirtäkää kuvia ja huolehdi työn ulkoasusta muutenkin.

Ei kommentteja: