perjantai 3. huhtikuuta 2009

Järjestäjät Sami ja Erkki

30.03.-09
Tänään oli kahdella ekalla tunnilla matikkaa ja fysiikkaa/kemiaa. Meillä oli ruokana perunoita ja kalaa äyriäiskastikkeessa . Liikunnassa pelaamme lentopalloa ja se voi olla ihan kivaa.

31.03.-09
Tänään aloitettiin koulupäivä käsitöillä. Pojat rakensivat, tytöt ompelivat. Sitten oli historiaa. Tutkimme Suomen historiaa. Teimme päiväkirjaa ruokavälkällä, joten emme voi sanoa vikoista tunneista mitään. Tehdään varmaa jotai kivaa.

01.04.-09
Tänään oli aprillipäivä. Ekana meillä oli ilmaisutaitoa ja musiikkia. Ruokana meilla oli kasvislinssikastikeja pasta makaroneilla. Jotkut eivät pitäneet siitä. Meistä se oli aika ok. Me veimme myös roskat roskiin.

02.04.-09
Tänään kuolulle tuli esittämään esitystä Kalevalasta. Useimmat pitivät siitä. Ympäntunnilla meidät jaettiin ryhmiin tekemään esitelmää Euroopasta .Jotkut teki Ranskasta, toiset Iso-Britanniasta, Espanjasta ja Islannista. Teemme sitä vikoilla tunneilla.

03.04.-09
Tänään aloitimme päivän aamunavauksella. Laulettiin virsiä ja rokoiltiin. Sen jälkeen luimme pulpettikirjaa. Kuviksessa tehtiin seinämaalauksia. Tänään on viimeistä kertaa lentopalloa. Yhyy!!!!!! Ensi viikolla liikassa on voimistelua.
HYVÄÄ VIIKONLOPPUA!!!!!!!!

tekijät Sami ja Erkki

Ei kommentteja: