tiistai 10. maaliskuuta 2009

Järjestäjät Reetta & Vilma :)

Maanantai 2.3.09
LOMA ON OHI!! :( Fyysiikassa & kemiassa esittelimme ryhmätöitä planeetoista.
Ensimmäisellä välitunnilla ME Vilma ja Reetta laittoivat toitä seinälle.Ja otimme edelliset poies.Englannintunnilla 5-luokkalaiset katsoivat elokuvaa nimeltään Viidakko kirja :)Ja sitten luistelimme ja pelasimme jääpalloa.

Tiistai 3.3.09
Tytöt tekivät lapasia ja pojat tekivät jotain teknisessä kässässä.
Välitunnilla me vain olimme sisällä ja sitten menimme soittamaan musaluokkaan soittimilla. Historiassa menimme yhden askeleen eteenpäin.Loput ryhmät esittivät omat näytelmät Euroopan alusta.

Keskiviikko 4.3.09
Kuudesluokkalaiset lähtivöt heti aamusta Rantakylään tutustumaan kouluun. " Tämä päivä tuntuu oudolta, koska ei ole kuin 11-oppilasta 5-6:luokan luokassa, VIlMA toteaa" Muusiikintunilla kuuntelimme oopperaa ja sinffoiaorkesterin soittoa.Kuuntelimme myös tunnin lopussa beatboksausta.

Torstai 5.3.09
Tänään meille tuli TET-harjoittelijaksi Iira.Hän toimii 3-4 luokassa.
Me nauhoitimme tyttöjen bändin biisin. Ei se kyllä meidän tekemä ole vaan se oli Nightwishin biisi. Kuviksessa teimme vesiväreillä kuumia ja kylmiä kuvioita.

Perjantai 6.3.09
Tänään meille tuli Sannan sijaiseksi Sanna Wirenius. Iira on viimeistäpäivää tetissä. Aluksi teimme radiohaastattelua ja sen jälkeen pelasimme ryhmäpelejä matematiikassa. Teimme kuviksessa avaruusolioita.Jaa liikunnassa luistelimme!!

Lauantai 7.3.09
Lauantai LEPOPÄIVÄN sijasta meillä oli koulua!! Aluksi meillä oli biologiaa ja sen jälkeen 5 luokkalaisilla äidinkieltä ja 6 luokkalaisilla oli englantia. Me nautimme hyvän retkiruokailun eli lihapiirakoita ja jogurttia. Sen jälkeen menimme katsomaan ulos Elinan taitoluistelunäytöstä. Sitten menimme saliin hyppimään trampoliinille. Myös meillä oli luistelua ja lumikenkäkävelyä niikuin muillakin luokilla. Ja saimme myös paistaa makkaraa ja lettuja.

Ei kommentteja: