perjantai 13. helmikuuta 2009

Järjestäjät Emmi ja Tatu

Maanantai 9.20.9

Tänään meillä oli ensimmäisellä tunnilla matematiikka toisella oli fysiikkaa ja kemia .Teimme esitelmiä planeetoista. Englannin tunnilla suomensimme kappaleen 12 ja kuuntelimme sen CD-levyltä.Englannin tunnin jälkeen meillä oli ruokailu .ruuan jälkeen oli äidinkieltä sen jälkeen oli hiihtoa.

Tiistai 10.2.09

Kahdella ekalla tunnilla teimme Tämä toimii lelua. kolmannella tunnila meillä oli hissan koe joka liittyi Roomaan ja kahdella vikalla tunnilla meillä oli musiikkia ja silloin harjoittelimme ystävänpäivä konserttia varten.

keskiviikko 11.2.09 aluksi meillä oli uskontoa ja sitten musiikkia.Musiikintunnilla harjoittelimme taas ystävänpäiväkonserttia varten.Kolmannela tunnilla meillä oli enkkua ja silloin oli myös palo harjoitus Kahdella viimeisellä tunnilla oli matiikkaa ja liikuntaa. liikunnassa hiihdettiin

torstai 12.2.09

Ensimmäsellä tunnila Kirsi Torkkeli kävi kertomassa Mikael-koulusta ja hänen työstään viittomankielentulkkina. Sen jälkeen oli matikkaa.toisella tunnillla oli bilsaa. Biologiassa meillä oli Eurooppa. Kolmannnella tunnilla Kirsi tuli kertomaan tarkemmmin viittomankielästä. Ruokana oli kaalipataa. SE ei ollut jokaisen lempiruokaa. Kahdella viimeisellä tunnnilla harjoittelimme cheerleader-esityksiä perjantaita varten.

perjantai 13.2.09 Aamunavauksessa 5-6 luokkalaiset esittivät cheerleader-esitykset ja sitten oli hiihtokisat. 1-2 luokkalaiset hiihtivät jäällä ja 3-6 luokkalaiset metsäladulla. Kaikki hiihtivät perinteisellä tyylillä. Sitten juotiin mehua ja oli palkintojen jako.

Ei kommentteja: